![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | Stats | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
گروه ساختمانی،انبوه سازی،املاک و مستغلات(ثنوسا،ثمسکن،ثشاهد،وساخت،ثاصفا ،ثامان،ثاژند،ثفارس و ...)
با توجه به نزدیکی پایان سال مالی و نزدیکی مجامع این گروه و اینکه بعد از مدتها این گروه مجددا مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار گرفته این تاپیکو ایجاد کردم تا دوستان اطلاعات و دانسته ها و نظرات خودشونو به اشتراک بزارند تا سهامداران آگاهانه اقدام به خرید و فروش شرکتهای این گروه بکنند.
|||||
| Thread | Forum | Last Poster | Replies | Views | Last Post |
|
|
تالار گفتمان بورس | متخصص بورس | 58 | 4309 | 20/07/10 13:59 |
|
|
تالار گفتمان بورس | بوعلی سینا | 536 | 38359 | 12/07/09 07:57 |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Neutral
به نظر میاد در این گروه وساخت از همشون بهتر باشه
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
گروه ساختمانی(تاریخ 29/4/89):
وساخت(سرمایه گذاری ساختمان ایران) سال مالی:31/6/89 سود 89 شرکت اصلی:241 ریال p/e=5.74 اصلی ثشاهد(سرمایه گذاری شاهد) سال مالی:31/3/89 سود 89 شرکت اصلی:805 ریال تلفیقی:951 ریال p/e=3.73 اصلی و p/e=3.15 تلفیقی پیشبینی سود 31/3/90 شرکت اصلی: 903 ریال تلفیقی :922 ریال ثاصفا(شرکت ساختمان اصفهان) سال مالی : 31/6/89 سود 89 :154 ریال p/e=4.81 ثنوسا(نوسازی و ساختمان تهران) سال مالی:31/6/89 سود 89: 315 ریال p/e=4.16 ثاخت(بین المللی توسعه ساختمان) سال مالی :31/6/89 سود 89: 700 ریال p/e=3.21 ثمسکن(سرمایه گذاری مسکن) سال مالی:30/9/89 سود 89: 352 ریال p/e=4.60
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Neutral
نوسا برای عملکرد 9ماهه سال گذشته 20 ریال کنار گذاشته بود که امسال به 183 -ریال زیان کاهش یافت
|
| The Following User Says Thank You to Azad For This Useful Post: | ||
احمدخان (21/07/10) | ||
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
دوستان کسی ازوضعیت ثاژن (سخت اژند)خبری داره؟
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
نقل قول:
طبق دستورالعمل بورس از امسال سود زیر مجموعه ها بعد از برگزاری مجامع زیر مجموعه ها باید لحاظ بشه سود سرمایه گذاری ها روهم نیاورده (سود حاصل از ونوین)که نسبت به سال گذشته به ازای هر سهم 7 تومن بیشتر بود و با تقسیم 45 تومنی(پیشبینی=375 ریال) 6 تومن هم از اینجا اضافهشد جمعا 13 تومن سود سرمایه گذاری نسبت به پارسال اضافه شده
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Neutral
به نظرمن هم در این گروه وساخت از همشون بهتر است
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
نوسازي و ساختمان تهران با توجه به تعديل پيش بيني درآمد متوقف شد
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
خریدارهای ثشاهد عجله نکنن واز صف خرید و مثبت کامل خرید نکنند
هنوز چندتا فروشنده عجول هست که بشه با قیمت خوبی سهمو از اونها گرفت حوالی 2 درصد مثبت هم میشه خرید کرد
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Neutral
دوستان نظرشون در مورد وساخت چیه با این گزارش
http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...QfIiFXVg%3d%3d امکان افت وجود داره ؟ |
| The Following User Says Thank You to محمد5 For This Useful Post: | ||
متخصص بورس (22/07/10) | ||
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
ثشاهد(سرمایه گذاری شاهد)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
نقل قول:
ثنوسا هم که برای تعدیل مثبت بسته که رو وساخت تاثیر مستقیم داره، فکر کنم مشکلی نداشته باشه،من چون رو ثشاهد زوم کردم زیاد از چندو چون وساخت اطلاعی ندارم ،بهتره اگه دوستان رو سهم کار میکنن نظرشونو بگند ولی در یک نگاه بیشتر از پیشبینیش هم احتمال داره سود بسازه
خوبی تنها سرمایه گذاری ای است که شکست ندارد ویرایش توسط متخصص بورس : 22/07/10 در ساعت 14:15 |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Neutral
نقل قول:
|
| The Following User Says Thank You to محمد5 For This Useful Post: | ||
متخصص بورس (22/07/10) | ||
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
Neutral
نقل قول:
بله میتونه البته سود ساخته ولی اجازه نداره توو گزارش 9 ماهه بیاره پرتفوی وساخت: ونوین ،ثنوسا و...
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Neutral
وآذر(سرمایه گذاری توسعه آذر بایجان)گزارش جالبی داده توصیه می کنم بخونید
http://www.codal.ir/Reports/Exports/...%40Q%3d%3d.pdf 1=وآذر می خواهد شرکت عمران جلفا از زیر مجموعه های غیر بورسی را واگذار کند 2=200افزایش سود می دهد 3=فروش پروژه های ساختمانی را برای سال آتی در نظر گرقته است توصیه به خرید یا فروش می کنم بعد از بررسی تصمیم بگیرید و لطفا به من بگویید بخرم یا نه؟
| برچسب ها |
| وساخت, ثمسکن, ثنوسا, ثاخت, ثشاهد, ساختمان |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|